top of page

Bent u ook zo enthousiast over uw mooie design behang, maar durft u dit niet zelf aan te brengen? Schakel dan een professional in....

Neem een paar eenvoudige stappen om te beginnen...

Contacteer ons voor een gratis offerte

Bel, mail of app ons voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte, zie voor onze gegevens de contactpagina of het telefoonnummer onderaan deze pagina.

Het gemiddeld tarief voor behangen van normaal vliesbehang (wand insmeren) bedraagt € 9,00 per m2 inclusief lijm.

Vliesbehang is makkelijk naadloos aan te brengen, hierbij smeren we de wand in met lijm en brengen dan het behang stotend aan, dit behang krimpt niet wanneer het droog is dus krijg je een mooie strakke wand zonder naden.

Wij hebben ook veel ervaring met het aanbrengen van exclusief behang van o.a.  d'Arte, Elitis en Eijfinger, vaak vinyl op papier of zwaar behang, dat vergt vaak wat extra werk en speciale lijm dus hier wordt een kleine meerprijs voor berekend, afhankelijk van welk behang.

Voor een professioneel advies en kleurstalen kunt u bv terecht bij Bijvoet te IJsselstein waar wij huisbehanger van zijn.

www.bijvoetverf.nl 

 

 

Fotobehang 

Dit kun je precies op maat laten maken van je eigen foto's, maar er zijn diverse mooie thema's waar je kant en klaar photowall in iedere maat kunt bestellen en in verschillende kwallteiten. 

Hieronder een aantal handige links

 

www.fotobehangkoopjes.nl

www.fotobehang.com

www.werkaandemuur.nl

www.displaygigant.nl/textieldoeken/textiel-doeken 

 

Voorbereiden van de wanden 

Voor het mooiste resultaat is het belangrijk dat de wanden een goede ondergrond hebben. De wand moet glad en stofvrij zijn en egaal van kleur. Wij kunnen dit tegen een meerprijs voor u verzorgen, maar dit mag u ook zelf doen, graag even overleg.

Dit is vooral belangrijk bij wit behang omdat dit vaak doorschijnt.

 

Voor donker behang kunnen we de naden vooraf met een donkere kleur van het behang voorschilderen, of achteraf bijwerken indien nodig, dit overleggen wij graag vooraf. 

Voor verwijderen van oud behang rekenen wij een gemiddeld tarief van € 6,00 per m2, dit is een indicatie.

Bel ons voor een gratis offerte

(0031) -613434383

bottom of page